Β Het Wijn Festijn: Nijmegen

Wanneer is het?

Op 17, 18 en 19 juni 2022 zijn we in Nijmegen! Het Kronenburgerpark zal worden omgetoverd tot een intiem wijnfestival. Kom gezellig langs en geniet van meer dan 100 verschillende wijnen en smakelijke lekkernijen. Muziek en Jeu de Boules regelen wij; dus neem je vrienden, collega’s of kids mee!Β 

Tijden

Vrijdag 17 juni: 17:00 – 00:00 uur
Zaterdag 18 juni: 13:00 – 00:00 uur
Zondag 19 juni: 13;00 – 20:00 uur

Tickets nu verkrijgbaar!

Koop je ticket in de voorverkoop en garandeer zo dat je die heerlijke wijnproeverij en bourgondische lekkernijen niet mist. Op de dag zelf zijn misschien nog wat tickets aan de deur, maar we hebben je nu alvast een hint gegeven πŸ˜‰

Laatste info en locatie

πŸ₯‚ Het evenement is op vrijdag van 17:00 tot 00:00, op zaterdag van 13:00 tot 00:00 en zondag van 13:00 tot 20:00 in het Kronenburgerpark in Nijmegen. Kom lekker op tijd!

πŸš΄β€β™€οΈ Kom je op de fiets? De fietsenstalling is aan de voorkant van het terrein.

πŸ‡ Je kunt meer dan 100 heerlijke wijnen proeven bij Wijnplein Nijmegen, Wellington Winery, Sacre Vin, Dijso, De Wijngalerij, Two Island Wines, Welkom aan Tafel en Halfes Wijnen. Er is non alcoholische wijn.

πŸ˜‹ Je kunt heerlijke gerechtjes scoren bij Funkgilde, Welkom aan Tafel, Elisa’s Home Event en frietjes bij Pitstop. En er zijn ook ijsjes!

πŸ’΅ Pin/cash: je kunt de wijnen en het eten met zowel pin als cash betalen.

🍻 Lust je geen wijn? Uiteraard zijn er ook speciaalbieren en andere dranken aanwezig van Brouwerij Pronck!

🎼 Soul, Funk en Jazz door Afternoon Delight πŸ’ƒ

😴 Ga je naar huis? Doe dat dan op een rustige manier, zodat de buurt geen last van ons heeft. En lever je glas in!

β˜€οΈ Het gaat heerlijk weer worden. Neem zonnebrand mee. We hebben ook een aantal plekjes waar je heerlijk in de schaduw kunt zitten.

🚰 We hebben heerlijke flessen stil en bruisend water.

🦸 Kids onder de 18 zijn gratis en voor de kleintjes is er een speciale tekentafel, twister en pierenbadjes voor de verkoeling. En er zijn ook ijsjes!